Hoe werkt de app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De TT-Lock app is de app waarmee de slimme Finex deurklink bediend kan worden. Deze is gratis te downloaden in de Play Store en App Store en biedt alle mogelijkheden om jouw vrienden, familie en anderen in jouw huis toe te laten. Zo vind je in de app de opties om de een timeslot in te stellen, Smart Tags te configureren, vingerafdrukken toe te voegen, de toegangscode te veranderen en de deur op afstand te openen.

In de app kun je uiteraard ook controleren wanneer jij de batterijen van jouw klink moet vervangen. Zo is er in het scherm het accurate batterijpercentage van jouw kink te zien. Mocht jouw batterij bijna op zijn, dan wordt ook uiteraard een push melding gestuurd, zodat je weet dat deze aan vervanging toe zijn.

Met de app kun je jouw Finex deurklink op een radius van 8 meter Bluetooth verbinding bedienen. Deze radius kan zelfs nog vergroot worden tot wereldwijd bereik, door aan jouw huis ook Finex Smart Hub toe te voegen. Op deze manier kun je niet alleen de deur openen als je even naar de supermarkt bent, maar ook als je aan de bar in Los Angeles zit. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is dat je verbonden bent met de Wifi. Zo is het niet aan te raden om jouw moeder de planten te laten verzorgen op het moment dat jij een tocht door de jungle maakt (tenzij je uiteraard een vast tijdslot hebt ingesteld of zij haar vingerafdruk heeft achtergelaten).

Ten slotte wordt er in de app ook een logboek bijgehouden van wie jouw deur geopend heeft. Het kan fijn zijn om zo nu en dan te bekijken wie er op jouw kamer is geweest, of de schoonmaakster op tijd was of wie al die koekjes uit de berging toch telkens opeet.