Het beeld is onduidelijk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verwijderen -> opnieuw instellen -> opnieuw toevoegen

Het probleem kan worden veroorzaakt door een tijdelijke softwarefout, maar je kunt dit eenvoudig oplossen door deze stappen te volgen:

1. Verwijder het apparaat uit de app.

2. Reset het apparaat door de resetknop 10 seconden ingedrukt te houden.

Het indicatielampje knippert rood.

3. Voeg het apparaat opnieuw toe aan de Smartlife app.

Ga naar apparaatopties.

Selecteer de deurbel in je Smartlife app vanuit het hoofdscherm en selecteer opties in de rechterbovenhoek.

Verwijder het apparaat

Om het apparaat te verwijderen, moet je de laatste optie op het scherm selecteren. Bij deze optie staat 'Apparaat verwijderen'.

Reset het apparaat

Houd de resetknop ongeveer vijf seconden ingedrukt, het apparaat zal opnieuw opstarten en beginnen te knipperen. Zorg ervoor dat het snel knippert voordat je doorgaat naar de volgende stap.

Voeg het apparaat opnieuw toe

Druk vanuit het hoofdscherm van de Smartlife app op de groene plus om een nieuw apparaat toe te voegen en volg de stappen in de app.

Hopelijk zijn alle problemen die je had verdwenen.