Alle collectiesProbleem oplosser Deurbel V2
Ik heb problemen met het tot stand brengen van de verbinding
Ik heb problemen met het tot stand brengen van de verbinding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit is afhankelijk van de signaalsterkte van je wifi

Een normale verbinding kan enkele seconden duren. De deurbel brengt elke keer een nieuwe verbinding tot stand:

• Je probeert de livefeed te bekijken in de Smartlife-app

• Iemand belt aan

• Er wordt een beweging gedetecteerd (als bewegingsdetectie is ingeschakeld)

Wanneer er wordt geprobeerd een verbinding tot stand te brengen, is het belangrijk dat:

• Er zijn niet veel andere apparaten die al via wifi met uw router zijn verbonden

• De signaalsterkte van het Wifi netwerk is goed op de plek van de deurbel

Controleer de wifi-signaalsterkte op de locatie van de deurbel

In de Smartlife app kun je een signaalsterktetest uitvoeren. Vanaf het hoofdscherm in de app:

• Ga naar account rechtsonder in het scherm

• Ga naar het "moer"-symbool rechtsboven in het scherm

• Ga naar Netwerkdiagnose

Het stuurt een signaal van jouw telefoon naar onze servers en meet de vertraging bij alle tussenliggende stappen.

Zorg ervoor dat je telefoon verbonden is met het Wifi-netwerk waar de deurbel ook mee verbonden is.

De resultaten worden automatisch naar het geheugen van je telefoon gekopieerd. Je kunt de resultaten in een e-mail of in een tekstbestand plakken.

Je kunt meerdere tests uitvoeren op verschillende afstanden van je router, om te zien of het resultaat heel anders is

In de volgende stap wordt uitgelegd hoe je de resultaten moet interpreteren

Maak verbinding met Dual Band

- Installeer de deurbel opnieuw in de Smartlife app, ga naar 'Camera & Slot' en kies vervolgens 'Smart Doorbell (Dual Band)' in plaats van 'Smart Doorbell' om verbindingsproblemen te voorkomen.

Interpreteer de resultaten

Normaal gesproken zou elke stap ongeveer 30 ms moeten duren. Als deze groter is, kan het tot stand brengen van een verbinding lang duren. Overweeg om de router dichter bij de deurbel te plaatsen, of om Wifi-extenders/toegangspunten tussen de router en de deurbel te plaatsen.

Als je hulp nodig hebt bij het creëren van een sterker signaal, neem dan contact op met je internetprovider.

Als je hulp nodig hebt bij het interpreteren van de resultaten, dan zijn wij dat graag van je. Mail de resultaten en een uitleg van de problemen die je ondervindt naar: [email protected]