Alle collectiesProbleem oplosser Deurbel V1
Het lukt niet om een tweede toestel toe te voegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan dezelfde video deurbel in de Tuya Smart of Smartlife App, volg je deze stappen:

1. Open de app: Zorg ervoor dat je de app opent op je smartphone of tablet en dat je bent ingelogd op je account.

2. Navigeer naar het apparaat: Zoek het apparaat dat je wilt delen met een nieuwe gebruiker in de lijst met gekoppelde apparaten.

3. Open de instellingen van het apparaat: Nadat je het juiste apparaat hebt gevonden, tik je erop om de details en instellingen te bekijken.

4. Zoek naar deelopties: In de instellingen van het apparaat, zoek je naar een optie zoals "Delen" of "Gebruikers beheren". Dit kan zich bevinden in het menu met meer opties (meestal aangegeven door drie puntjes of een vergelijkbaar symbool).

5. Voeg een nieuwe gebruiker toe: Kies de optie om een nieuwe gebruiker toe te voegen. Je wordt gevraagd om het e-mailadres of het telefoonnummer van de nieuwe gebruiker in te voeren.

6. Stuur de uitnodiging: Nadat je de gegevens van de nieuwe gebruiker hebt ingevoerd, verzend je de uitnodiging. Dit kan worden gedaan via e-mail of een sms-bericht, afhankelijk van de informatie die je hebt ingevoerd.

7. Nieuwe gebruiker accepteert de uitnodiging: De nieuwe gebruiker ontvangt een uitnodiging om toegang te krijgen tot het gedeelde apparaat. Ze moeten de uitnodiging accepteren en een nieuw account aanmaken als ze er nog geen hebben.

8. Installeer de app (indien nodig): Als de nieuwe gebruiker de app nog niet heeft geïnstalleerd, moeten ze dit doen vanuit de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android).

9. Toegang tot gedeeld apparaat: Zodra de nieuwe gebruiker de uitnodiging heeft geaccepteerd en is ingelogd op de app, hebben ze toegang tot het gedeelde apparaat.