Alle collectiesProbleem oplosser Deurbel V1
Mijn deurbel laat zien dat hij al verbonden is met een ander account
Mijn deurbel laat zien dat hij al verbonden is met een ander account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te voorkomen dat de deurbel bij diefstal misbruikt wordt, blijft de deurbel altijd verbonden met het gebruikersaccount.

Een nieuwe gebruiker kan geen nieuw gebruikersaccount koppelen. Als het apparaat eerder was verbonden met een ander account waartoe u geen toegang heeft, moet u het eerst uit de Smartlife-app verwijderen voordat u het opnieuw kunt toevoegen. Als de deurbel nog niet eerder aan uw account is toegevoegd, kunt u op de link tikken om te vragen om de verbinding met het apparaat te verbreken.