Alle collectiesFinex Beveiligingscamera
Hoe diefstalbestendig is de beveiligingscamera? Kan een dief er iets mee doen nadat het gestolen is?
Hoe diefstalbestendig is de beveiligingscamera? Kan een dief er iets mee doen nadat het gestolen is?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de camera wordt gestolen, kan de dief er niets mee doen. De camera is (in de cloud) gekoppeld aan de persoon die het apparaat heeft toegevoegd aan de Smartlife app. Wanneer iemand de camera reset en probeert het apparaat aan de Smartlife app toe te voegen, verschijnt er een melding dat de camera al is gekoppeld en eerst door de oorspronkelijke eigenaar moet worden losgekoppeld.

De dief kan contact met ons opnemen en vragen om het product los te koppelen van de oorspronkelijke eigenaar, maar in dit geval hebben wij zijn contacten en kunnen we indien nodig stappen ondernemen om de beveiligingscamera terug te sturen naar de oorspronkelijke eigenaar.